FØRERKORT PERSONBIL KLASSE B

 

Grahl Trafikkskole ønsker at elevene skal ha en god, trygg og profesjonell opplæring etter moderne undervisningsprinsipper. Vi har elevene i fokus og ønsker at du skal være fornøyd. Derfor tilpasser vi undervisningen den enkelte og setter opp kjøretimene etter ønsket tid i forhold til jobb/skole. Vi henter og bringer til avtalt hentested. Du trenger dermed ikke å komme til vårt kontor for å ta starte kjøretimene.

Gjennom Tabs Elev får elevene tilgang til å følge med på timer, opplæringsplan, betalinger og få sms-varslinger.

Våre kjørelærere har bred erfaring og er godt kjent i Bergen-området. Vi oppfyller kravene for å drive kjøreskole og samtlige kjørelærere har solid pedagogisk utdannelse. Som medlem av ATL sikrer vi et høyt faglig nivå på våre trafikklærere, gode rutiner og trygghet i at vi følger gjeldende lover og regler.

 

Grahl Trafikkskole er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL).

Den obligatoriske opplæringen består av 2 veiledningstimer, sikkerhetskurs på bane (glattkjøring) og sikkerhetskurs på veg (langkjøring). Dette utgjør til sammen 19 timer.

Vi vet at det kan være kostbart å ta førerkort, derfor tilbyr vi våre elever å bli med i får fordelsprogram, så sparer du litt på dine kjøretimer. Som medlem i vår fordelsklubb, tilbyr vi egne tilbud til deg, slik at du sparer enda mer. Ta kontakt med din kjørelærer for å bli med i Grahl Trafikkskole fordelsprogram.

 

Førerkort – velg manuell eller automatgir

Velg selv om du ønsker å ta kjøreopplæringen med manuell gir eller automatgir. Mange føler det enklere å kjøre med manuell gir. Uansett valg må en vite at sertifikat for manuell gir muligheten for å kjøre med automatgir, men sertifikatet for automatgir kun gir førerrett for biler med automatgir. Ta kontakt med oss for gode råd dersom du er litt usikker på hva du skal velge.