GRAHL TRAFIKKSKOLE STOLT SPONSOR AV
FYLLINGEN HÅNDBALL JENTER 2004

Grahl trafikkskole har nå gått inn som sponsor for håndballaget Fyllingen Jenter 2004. Dette gjør vi i samarbeid med Eagle Consulting som har ansvaret for all markedsføringen for Grahl Trafikkskole og Cashback World som er vårt kundefordelsprogram. Det er ekstra stas at Fyllingen Håndball er første gang Cashback World er med å sponser lokalidretten. Vi ønsker jentene lykke til videre med sesongen og satser på at nå blir dere puljevinnere!!

MÅNEDENS ELEV

GRAHL TRAFIKKSKOLE HAR FÅTT NY NETTSIDE

Grahl.no er nå i ny drakt og nettsiden fremstår nå som mer moderne og oversiktelig for både nye elever og dere som allerede kjører hos oss. Det er nå lett å booke kjøretimer og kurs og du får fullstendig oversikt ved å logge deg inn på din profil på tabsElev. Skulle du ha noen spørsmål så er det nå enkelt å sende oss en melding og du får raskt svar av den av oss som tilgjengelig. Den nye nettsiden skal gjøre Grahl Trafikkskole til den beste og mest attraktive skolen i Bergen. Vi jobber daglig for at DU som elev skal være fornøyd med din kjøreopplæring!

MÅNEDENS ELEV

MÅNEDENS ELEV

FEBRUAR 2018

I februar kan vi gratulere til Evita med lappen! Meget god tilbakemelding fra sensor, kos deg med videre kjøring! 😁🚘👏

 Følg oss på Facebook @GrahlTrafikkskole

MIN SIDE

Få oversikt over dine kjøretimer og utestående beløp på din side. Lag deg en bruker ved å klikke på Logn Inn og Ny bruker. Du får tilsendt SMS og du har opprettet din egen profil. Lettvint, oversiktelig og greit.

Opprett din profil her